Skip to main content
Facebook SvenskaEnglishDeutsch

Havsnära fritidsboende

Två härliga, havsnära fritidsboenden med bra läge mellan Borgholms service och Köpingsviks fina strand och med utsikt mot havet.

Bostäderna har utmärkt läge 140m från vattnet i populära Björkviken. Varje hus har tre sovrum och två vardagsrum vilket ger fördelen av att kunna bo tillsammans med nära och kära men med gott om plats.  Från övervåningen har ni utsikt mot havet och de fantastiska vyerna. Precis utanför tomten är det raka spåret ner till havet och de fina promenadstråken nere vid vattnet. På cykel eller till fots är det 2,3km till Borgholm och 1,3km till badet i Köpingsvik.  Njut av omgivningarna och Öland när det är som bäst!


Forellstigen 15A

Rymligt boende om 145kvm med uteplatser både i norr och söder.

I bottenplan finns köket med matbord, spis med ugn, kyl, frys, diskmaskin och kaffebryggare. Köket är utrustat med porslin och köksutrustning för att laga och äta mat. I bottenplan finns även ett sovrum med 2 sängplatser i dubbelsäng och garderober. Vardagsrummet är öppet ut mot det utbyggda glasrummet som ger ett fint ljusinsläpp och en fin utsikt ner mot vattnet. Här finns ett stort matbord och soffa där ni kan samlas och njuta av varandras sällskap och den vackra utsikten. Ett extra rum med bra sällskapsytor och två skjutbara fönsterpartier som går att öppna upp för att få in den friska luften utanför. Till höger om hallen finns det rymliga badrummet med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare.

På övre plan finns ett allrum där ni kan blicka ut mot havet eller ha skönt soffhäng framför tv:n. Här finns även två bra och rymliga sovrum med två enkelsängar i vardera och förvaring i form av garderob. På övre plan finns även ett badrum med wc, handfat och dusch.

Boendet bokas för närvarande endast hel vecka sön-sön. Pris hel vecka beroende på säsong från 11025:- till 19425:-. Slutstädning går att köpa till för 2400:- och lakan för 150:-/bädd.

6 Gäster
3 Sovrum
2 Badrum

Forellstigen 15B

Rymligt boende om 110kvm med uteplatser både i norr och söder.

I bottenplan finns köket med matbord, spis med ugn, kyl, frys, diskmaskin och kaffebryggare. Köket är utrustat med porslin och köksutrustning för att laga och äta mat. I bottenplan finns även ett sovrum med 2 sängplatser i dubbelsäng och garderober. Vardagsrummet är ljust och har en utgång till baksidan. På uteplatsen kan ni njuta av omgivningarna och härliga grillkvällar i goda vänners sällskap. Till höger om hallen finns det rymliga badrummet med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare.

På övre plan finns ett allrum där ni kan blicka ut mot havet eller ha skönt soffhäng framför tv:n. Här finns även två bra och rymliga sovrum med två enkelsängar i vardera och förvaring i form av garderob. På övre plan finns även ett badrum med wc, handfat och dusch.

Boendet bokas för närvarande endast hel vecka sön-sön. Pris hel vecka beroende på säsong från 10500:- till 18900:-. Slutstädning går att köpa till för 2400:- och lakan för 150:-/bädd.

6 Gäster
3 Sovrum
2 Badrum

Adress:
Forellstigen 15, 387 37 Borgholm

Boendet hyrs ut genom:
Källa Hamn stugor & Spa AB
Lars & Stina Börjesson
0730-601506, 070-5172408

Bokningsinformation

Bokning
Efter att vi mottagit din bokning återkommer vi med en bekräftelse med bokningsinformation och instruktioner för betalning. Både du och vi är bundna till bokningen så snart vi bekräftat den och du betalat bokningsavgift, eller erlagt hela hyran.

Bokningsavgift:
Skall betalas inom 10 dagar efter att vi bekräftat er bokning, belopp framgår av bekräftelsen. Om avgiften ej betalas i tid annulleras bokningen.

Slutbetalning/ Resterande belopp:
Skall betalas senast 30 dagar före ankomst. Om du bokar mindre än 30 dagar före ankomst betalas hela beloppet direkt.

Av- och ombokningsvillkor
För din trygghet så erbjuder vi två nivåer på avbeställningsskydd, BAS och PLUS, dessa skall beställas vid bokning. Vid avbokning enligt avbeställningsskydd ges 100% återbetalning förutom kostnaden för det avbeställningsskydd du väljer. Ombokning innebär att du kan flytta ankomsten upp till 12 månader.

Om du inte har tecknat något avbeställningsskydd sker ingen återbetalning av handpenning eller slutlikvid och du har heller ingen rätt till ombokning.

 • Avbeställningsskyddet BAS (580:- per bokning och stuga)
  Med avbeställningsskyddet BAS i din bokning kan du av- eller omboka fram till dagen innan ankomst i följande fall: vid dödsfall, sjukdom eller olycksfall av allvarlig art som drabbar Dig själv, maka, sambo, familj eller medresenär, inkallelse till krigsmakten eller civilförsvaret. Det behöver då styrkas med intyg från läkare, myndighet eller försäkringsbolag.
 • Avbeställningsskyddet PLUS (1580:- per bokning och stuga)
  Avbeställningsskyddet PLUS gäller som BAS med tillägget att du oavsett anledning kan av- eller omboka fram till 7 dagar innan din ankomst (utan att behöva visa intyg).

Avbokning skall ske skriftligen till oss (E-post, SMS eller brev). Vid händelser utanför vår kontroll förbehåller vi oss rätten att flytta dig till ett likvärdigt boende.

Allmänna ordningsregler
Lämna inte fönster öppna, möbler ute, levande ljus eller dörr olåst när du lämnar stugan. Kontakta genast oss om skador på stugan/inredningen uppstår. Vänligen notera att rökning inte är tillåtet i stugorna. Det finns grillar att låna dessa återlämnas tömda och rengjorda efter användande.  Grillar får endast användas på grusade ytor och inte lämnas utan övervakning. Av hänsyn till grannarna så skall det vara tyst utomhus från kl. 23.00 till 07.00.

Husdjur
Husdjur är välkomna. Önskar ni ta med husdjur skall det anges vid bokning. Husdjur skall alltid hållas kopplade på området.

Ankomst, avresa och nyckelutlämning

 • Varje stuga har parkeringsplats, om ni har flera bilar finns ytterligare platser som vi kan visa er.
 • Ni har tillträde till stugan från klockan 14.00, vid ankomst senare än 17.00 ber vi er ringa oss om nyckelutlämning.
 • Vid ankomst lämnas en depositionsavgift om 1000:- via Swish 123 260 5699. Depositionsavgiften återbetalas vid avresan efter att bostaden kontrollerats och städningen godkänts. De gäster som beställt slutstädning betalar inte deposition. Slutstädning går även att beställa vid ankomst.
 • Boendet skall vara städat och tömt före kl. 11.00 på avresedagen. Boka tid med oss för kontroll av städningen.

Detta finns:
Alla sängar har täcken och kuddar. Köket har kyl, frys, diskmaskin, microvågsugn, kaffebryggare och utrustning för matlagning och måltider. Badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Förbrukningsartiklar såsom salt, peppar, toalettpapper, hushållspapper, disktrasor, diskmedel & rengöringsmedel ingår i hyran.

Detta behöver du ta med:
Lakan och handdukar, om du inte vill hyra av oss för 150kr/bädd.

Att beställa till om man vill:

 • Lakan och handdukar, 150kr/bädd.
 • Slutstädning, 2400kr
 • Cykel, 3-växlad 150:-/dag, 700:-/vecka

Adress & vägbeskrivning:
Forellstigen 15, 387 37 Borgholm

Vid Borgholm fortsätt rakt fram genom trafikljusen och sedan genom rondellen. Efter att du passerat rondellen sväng vänster mot Björkviken, följ Ålfiskaregatan 500 m och sväng sedan vänster till Forellstigen. Följ vägen till vändplatsen då ligger boendet på vänster sida.

Boendet hyrs ut genom:
Källa Hamn stugor & Spa AB
Lars & Stina Börjesson
0730-601506, 070-5172408

Karta