Hyra stuga

Hyra stuga

Det finns ett par stugor kvar under skördefesten se "Visa tillgänglighet" Välkomna!

Läs mer

Spa & bastu

Spa & bastu

Som gäst hos oss kan du boka vårt sköna spa med utsikt över havet. Bubbelpool, bastu och relaxavdelning och ni har alltid spat för er själva den bokade tiden.

Läs mer

Våra av- och ombokningsregler

Våra av- och ombokningsregler

För din trygghet erbjuder vi två nivåer på avbeställningsskydd, BAS och PLUS.

Läs mer

Skördefest

Skördefest

En av årets absoluta höjdpunkter. Frukt, grönt, blommor, konst och hantverk i en härlig röra.

Läs mer

Välkommen till Källa Hamn på Öland

Hos oss kan du hyra bekväm stuga vid havet på soliga Öland. Vi har nio stugor med fyra bäddar, dusch, wc, kök och uteplats med havsutsikt. På anläggningen finns ett härligt spa med bastu & bubbelbad. Vi erbjuder både husdjursfria stugor och stugor där husdjur är välkomna.

Öland är ett riktigt semesterparadis för alla åldrar med allt från sol och bad, en unik natur med fina cykel- och vandringsvägar, historiska sevärdheter, och många evenemang, aktiviteter och shopping. En stuga i Källa Hamn är ett perfekt, avkopplande basläger för att utforska omgivningarna på norra Öland.

Bada kan man göra i direkt anslutning till hamnen om man inte vill besöka någon annan av Ölands vackra stränder som till exempel populära Böda sand 25 km norrut. I närheten finns flera andra badplatser för både sand och klippälskare.

I hamnen finns det båtplatser och en ramp för iläggning av småbåtar så för den som vill ta med egen båt finns möjlighet att ha den liggande utanför dörren.

Källa Hamn var fram till 1800-talets slut öns främsta hamn för utskeppning av sten och därefter en hamn för yrkesfiskare fram till 2010.

Vi som sedan 2008 driver Källa Hamn heter Stina & Lasse Börjesson, vi är glada & stolta över möjligheten att förvalta denna unika plats. Vi finns här hela säsongen och vi gör allt vi kan för att ni som gäster ska bli 100% nöjda med er vistelse.

Adress

Källahamnsvägen 111
387 71 Löttorp

Telefon

+46730601506
+46705172408

E-post

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta till oss

KARTA: Karta

Sociala medier

 

Svenska English Deutsch