Se & göra

På Öland finns det alltid saker att göra. Vår, höst och vinter njuter vi av lugnet, växterna fåglarna och sportfisket. Under högsäsong på sommaren njuter vi av sol och bad och då öppnar alla säsongsverksamheter med mat, evenemang och shopping.

Med utgångspunkt i den gamla fiskehamnen kan du promenera bland orkidéer eller cykla, handla i den närbelägna gårdsbutiken, i den lokala Icabutiken, spela golf på Ölands golfklubb, äta kroppkakor eller besöka den välbevarade kyrkoruinen Källa gamla kyrka med anor från tusentalet. I Löttorp 10 km bort finns konditori, systembolag, delikatessbutiken Rosas Handel och restauranger som Kalk och Lammet & Grisen.

Var och en kan hitta sin favorittid på året för en avkopplande semester.

Spa Källa Hamn

Spa Källa Hamn
Skäm bort dig med ett besök i vårt sköna spa med fantastisk utsikt över havet.En plats för umgänge, djupa samtal eller total tystnad.

Cykelhyra

Cykelhyra
Cykel tar dig på vägar och stigar i unika natur och kulturmiljöer och till platser som bara kan nås med cykel eller till fots.

Paddla

Paddla
Källa Hamn ligger innanför nyby udde vilket ger en skyddad vik med möjlighet att paddla i lite lugnare vatten än havet utanför.

Vandra

Vandra
Från hamnen finns en fin vandringsled söderut längs med kusten. Upplevelsen av växter, djur, fåglar och insekter varierar under säsongen.

Båtplats

Båtplats
I hamnen finns ett antal båtplatser vid y-bom, brygga eller boj. Säsongsplatser finns att hyra och våra stuggäster har naturligtvis möjlighet att ta med egen båt.

Skördefest 2022

Skördefest 2022
"Sveriges skafferi" slår upp dörrarna på vid gavel och lockar till njutning av odlarårets resultat.

Adress

Källahamnsvägen 111
387 71 Löttorp

Telefon

+46730601506
+46705172408

E-post

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta till oss

KARTA: Karta

Sociala medier

 

Svenska English Deutsch