• Loftstuga A Källa Hamn 1

 • Loftstuga A Källa Hamn 4

 • Loftstuga A Källa Hamn 2

 • Loftstuga A Källa Hamn 5

 • Loftstuga Typ A 7

 • Loftstuga A Källa Hamn 6

Stuga typ A

Stugorna är ca 30m2 plus loft, på bottenvåningen finns allrum med matbord, stolar, en delbar dubbelsäng (resårmadrasser), TV, pentry och det finns ett badrum med dusch och wc. På loftet finns en delbar dubbelsäng (resårmadrasser), stugorna har en trevlig möblerad uteplats mot vattnet. Husdjur är välkomna i vissa av stugorna.

Boka stuga online

Bokningsregler

Bokning och betalning

Efter att vi mottagit din bokning återkommer vi med en bekräftelse med bokningsinformation och instruktioner för betalning.

Handpenning:
Skall betalas inom 10 dagar efter att vi bekräftat er bokning, belopp framgår av bokningsbekräftelsen. Bokningen blir gällande först när handpenningen betalats. Om handpenningen ej betalas i tid annulleras bokningen. I och med att handpenningen betalas så innebär det att ni accepterar bokningsvillkoren.

Slutbetalning/ Resterande belopp:
Skall betalas senast 30 dagar före ankomst. Om du bokar mindre än 30 dagar före ankomst betalas hela beloppet direkt.

Avbokning och avbeställningsskydd:
Avbeställningsskydd kostar 200:- per bokning och skall beställas i samband med bokning. Avbeställningsskyddet träder i kraft 30 dagar före ankomst. Skyddet innebär att Du kan avboka fram till och med dagen före ankomst och få hyran, med avdrag för avbeställningsskyddet och en administrationskostnad (1000:-), återbetald i följande fall: Dödsfall, sjukdom eller olycksfall av allvarlig art som drabbar Dig själv, maka, sambo, familj eller medresenär, inkallelse till krigsmakten eller civilförsvaret. Om det inträffar någon allvarlig händelse utanför Din kontroll som Du inte kunnat förutse när Du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att Du skall stå fast vid Din bokning, tex omfattande eldsvåda eller översvämning i Din bostad. Du måste kunna styrka Ditt förhinder med intyg från tex läkare, myndighet eller försäkringsbolag.

Avbokning skall ske skriftligen. Om Du inte tecknat avbeställningsskydd sker ingen återbetalning.

Deposition:
Vid ankomst lämnas en depositionsavgift om 500:- kontant mot kvitto. Då kommer vi också överens om tidpunkt för kontroll av städning. Depositionsavgiften återbetalas vid avresan efter att bostaden kontrollerats och städningen godkänts. De gäster som beställt slutstädning betalar inte deposition. Slutstädning gör naturligtvis även att beställa vid ankomst om ni så önskar.

Allmänna ordningsregler
Lämna inte fönster öppna eller dörr olåst när du lämnar stugan. Lämna aldrig levande ljus eller grill utom synhåll. Kontakta genast oss om skador på stugan/inredningen uppstår. Vänligen notera att rökning inte är tillåtet i stugorna.

Husdjur är endast tillåtet i vissa hus. Önskar ni ta med ert husdjur ange det i er bokning. Om ni inte kan bo i ett hus där det vistats djur ber vi er att även i det fallet meddela oss.

Grillar får endast användas på grusade ytor och inte lämnas utan övervakning. Det finns grillar att låna, dessa återlämnas tömda och rengjorda efter användande. Av hänsyn till grannarna så skall det vara tyst utomhus från kl. 23.00 till 07.00.

Att hyra hos oss
Slutstädning: 900:-
Sänglinne & handdukar 150:- per person
Cyklar 100:-/dag, 500:-/vecka
Spaentré 200:-/person (2,5 timmar)
Båt: Från 150:- dag

Kontakt
Lars & Stina Börjesson
0730-601506, 070-5172408
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Praktisk information

Kontakt och vägbeskrivning

Källa Hamn Stuguthyrning
Källahamnsvägen 111, 387 71 Löttorp

Lars & Stina Börjesson
0730-601506, 070-5172408
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Källa Hamn ligger på Ölands nordöstra kust. Följ väg 136 till Källa där du svänger höger. Följ vägen förbi Källa gamla kyrka hela vägen till havet.

Länk till karta: https://goo.gl/maps/kVBy7XhqL8L2

Ankomst, avresa och nyckelutlämning
 • Varje stuga har en parkeringsplats, om ni har flera bilar finns ytterligare platser som vi kan visa er.
 • Ni har tillträde till stugan från klockan 14.00. Meddela gärna ungefärlig ankomsttid så att vi kan möta er.
 • Vid ankomst lämnas en depositionsavgift om 500:- kontant mot kvitto. Då kommer vi också överens om tidpunkt för kontroll av städning. Depositionsavgiften återbetalas vid avresan efter att bostaden kontrollerats och städningen godkänts.
 • De gäster som beställt slutstädning betalar inte deposition. Slutstädning går naturligtvis även att beställa vid ankomst om ni så önskar.
 • Stugan skall vara städad och tömd före kl. 11.00 på avresedagen. Om ni önskar lämna stugan tidigare än 09.00 måste ni komma överens med oss om tid för kontroll av städningen.
Detta finns i stugan:
Alla stugor har fyra sängar med täcken och kuddar, pentry med diskbänk, kokplattor, kyl med frysfack, microvågsugn & kaffebryggare, TV, dusch och wc. Förbrukningsartiklar såsom salt, peppar, toalettpapper, hushållspapper, disktrasor, diskmedel & rengöringsmedel ingår i hyran.

Detta behöver du ta med:
Lakan och handdukar (om du inte vill hyra av oss)

Service i närheten:

Matbutiker:
 • ICA Nära Källa, ligger där du svänger av från väg 136. Brett sortiment och generösa öppettider året om.
 • Källa Gårdsbutik, ligger på vänster sida på vägen ner mot hamnen. Försäljning av egna och lokalt odlade grönsaker, frukt och blommor.
Äta ute:
 • Ninnis kroppkakor, tvärs över väg 136. Serverar Ölands landskapsrätt. Varje kroppkaka rullas för hand efter recept som förts över mellan generationer. Går även att få i en vegansk variant.
 • Källa Golfrestaurang, strax norr om oss. Serverar god och vällagad husmanskost i mysig miljö. Hit åker vi även om vi inte spelar golf.
 • Källa Glassgård, Tvärs över vägen från ICA, Serverar glass i stora lass.
 • KALK, Löttorp. Serverar genomtänkt och vällagad husmanskost med specialitet hemlagade hamburgare av högsta klass.

Adress

Källahamnsvägen 111
387 71 Löttorp

Telefon

+46730601506
+46705172408

E-post

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta till oss

KARTA: Karta

Sociala medier

 

Swedish English